over kimberly1

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Waarschijnlijk ben je geïnteresseerd in een fotoreportage van of met je dier. Leuk! Ik zal je eerst iets meer over mezelf vertellen.

Al vanaf dat ik mijn eerste camera in mijn handen had, een knalrode die nog met een rolletje werkte, groeide mijn passie voor de fotografie. Al spelend met het fotograferen uit verschillende hoeken en met andere lichtinval merkte ik dat ik er ook nog eens goed in was. Toch nam mijn passie voor dieren het over bij het kiezen van een opleiding. Na jarenlang met dieren gewerkt te hebben rolde ik de logistiek in. Heel anders en ook zeker leuk. Omdat ik het werken met dieren wel mistte ben ik in 2015 naast mijn werk begonnen als vrijwilliger op een hondenschool wat ik tot op de dag van vandaag met veel plezier doe. Maar toch, de fotografie begon meer te roepen en ik kreeg het minder naar mijn zin in de logistiek. Dus ik besloot het roer om te gooien en te gaan doen wat ik echt leuk vind! Dieren fotograferen! Ik stopte in de logistiek en startte mijn eigen bedrijf: Rogue’s Pet Pictures.

Zelf heb ik ook al een mooie verzameling dieren rondlopen.  Naast konijnen, vogels en een Siamese kat hebben we sinds 2021 ook een Rottweiler en in 2023 werd hier ook nog een leuke chihuahua aan toegevoegd. Uiteraard zullen zij ook vaak model staan 🙂

Door mijn vele ervaring met dieren weet ik deze dan ook op hun gemak te stellen tijdens een shoot en ze hierdoor op hun best vast te leggen. Het mooiste vind ik om de band tussen mens en dier vast te kunnen leggen. Ben je benieuwd naar mijn werk? Neem dan een kijkje in mijn portfolio. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en om jullie speciale band vast te mogen leggen!

Liefs
Kimberly