LindeSM_9963
Author picture
Like a fairytale
Linde wilde graag een communiestoot doen, met een pony! Er was alleen een klein probleempje, ze heeft geen pony of eigen locatie. Geen probleem! Bij de Rijerij in Hoeven kon ik een pony huren! Dus we maakten eerst foto’s van Linde in haar prachtige jurk in het bos om daarna foto’s te maken met pony bij de Rijerij op het terrein. Linde deed het mega goed! Het was namelijk erg koud en het regende tussendoor, om dan zonder mouwen te poseren is toch best een uitdaging! Tussendoor de jas even aan en gaan. Annabel (de pony) werd uit de wei gehaald en was helaas ook nat geregend maar dat maakte Linde niks uit: er was een pony! Dat maakte het poseren in de kou ook weer helemaal goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *