jingle and ismai
Author picture
Jingle all the way
Dit was zo’n leuke fotoshoot! Ismai had me al gewaarschuwd dat Jingle soms kan springen of de kat uit de boom kijkt, maar dat viel alles mee! Jingle deed alles super braaf en genoot volgens mij van alle aandacht en de wandeling. De foto’s samen met zijn dogmom zijn bij mij favoriet, zo’n leuk stel! Thuis knuffelen ze heel wat af, maar als er een camera naast staat moet Jingle ineens met kopjes gelokt worden omdat je dan uiteraard niet wil knuffelen haha. Gelukkig had Ismai genoeg koekjes bij zich om Jingle zo nu en dan om te kopen en konden we super leuke foto’s van hen samen maken. Ook hier was DE boom weer favoriet! Wat wel grappig is want eerst denken mensen altijd: “het zal wel… een boom… moesten we hier voor dat hele stuk lopen?” En na afloop is het bijna altijd de favoriete plek haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *