Swag
Author picture
Swag
Deze fotoshoot was in iemand zijn achtertuin. Ondanks de fotolijntjes die ik heb vinden niet alle (katten)baasjes het een fijn idee om met hun poezenvriend naar een bos of stad te gaan. Dat snap ik heel goed en dan probeer ik altijd mee te denken. Deze knapperd heeft het geluk dat zijn butlers een mooie tuin hebben waar hij in bekend is, dus nadat de tuin weer zomerklaas gemaakt was kon Swag op de foto in zijn welbekende tuin. Wat een feestje! Hij verstopte zich overal waar het niet de bedoeling was en al het speelgoed en lekkers werd uit de kast getrokken om hem naar ene bepaald plekje in de tuin te loodsen. Heel veel snoepjes en vleesjes later hadden we toch aardig wat foto’s kunnen maken! Zijn naam doet hij overigens echt eer aan, als je hem ziet lopen denk je al meteen: Swag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *