Maia&MalinoSM_5857
Author picture
Rimpels aan de wandel
Thuis hadden mijn ouders een Shar-Pei: Ninja! Een heel apart ras, niet alleen om te zien maar ook zeker in hun doen en laten. Dat ik het ras kende kwam tijdens deze fotoshoot goed van pas omdat ik twee Peitjes (Maia en Malino) voor mijn lens had die dag. Toen we vertrokken moest er een meteen in de eerste straat een mooie drol draaien… oeps! Gelukkig heb ik bijna altijd wel poepzakjes bij me, toch wel handig soms. Nu konden we beginnen! De honden moesten even inkomen want heel de tijd moeten zitten of staan is toch iets anders dan een normale wandeling. Maar, nadat ze even ingekomen waren deden ze het echt boven verwachting! Ze gingen er soms uit zichzelf al helemaal voor staan, zo leuk! We hebben een flinke ronde gelopen en kwamen zelfs een stukje met narcissen tegen in het centrum, toch nog een stukje natuur meegepikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *