KyraSM_5121
Auteur foto
Kyra
Voor deze fotoshoot zochten we een bosgebied met aanlijnplicht. Kyra vindt namelijk niet alle honden even tof en krijgt er stress van, niet leuk voor de hond, niet leuk voor de baasjes en niet mooi op de foto’s. Met mijn eigen hond heb ik hetzelfde probleem dus ik ken inmiddels aardig wat gebieden waar je je hond NIET los mag laten wandelen. En gelukkig houden redelijk wat mensen zich hier ook netjes aan zodat iedere hond een fijne wandeling kan hebben. Met Kyra gingen we naar Breda naar een bos waar dus ook aanlijnplicht was, er was een mooi breed pad dat zich perfect leent voor wat mooie portretten en we kwamen ook nog bankjes, leuke grote boomwortels en leuke boompjes tegen! Kyra deed het ook erg goed, snel afgeleid maar de hele tijd vrolijk en voor een stukje kaas werkte ze graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *