JunoSM_4090
Auteur foto
Western!
Iets wat ik altijd al tof vond om naar te kijken in elke paardenfilm of serie maar nog nooit in het echt heb gezien: Western. Juno staat bekend op Instagram als “the witch of Valhalla” en staat vaak in de mooiste cosplay outfits model, maar foto’s met haar paard (Jerry) tijden het western rijden ontbraken nog. Dus reisde ik af naar Noord-Holland om foto’s te maken van haar en Jerry, het was super gezellig en ook hee leuk om naar te kijken! Jerry is ook onwijs bomproof, in de wei ernaast werd geschoten en hij gaf er niks om! Maar een tractor die voorbij komt is wel heel spannend uiteraard, paardenlogica! Juno zag er prachtig uit in haar wedstrijd outfit! Naast de cowboyhoed en de western laarzen verwachtte ik franjes, maar hoe meer glitter hoe beter was de boodschap haha. Toch iets teveel tv gekeken denk ik…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *