DanielleSM_3162
Auteur foto
HongKong in actie!
De meeste fotoshoots die ik heb zijn portret foto’s en hier en daar actie foto’s van een dier. Rijfoto’s had ik eigenlijk nog niet zo vaak gemaakt en springfoto’s had ik ook al heel lang niet meer gemaakt! Dus toen Danielle vroeg om Spring en rijfoto’s was dat een leuke uitdaging. Hongkong is een bijzonder paard met een trauma, dus er zijn wat regeltjes die ik steeds beter leer begrijpen zoals: niet vlakbij de sprong zitten of staan omdat hij soms ineens de andere kant op stuitert, suikerklontjes meenemen is leuk maar het boterhammenzakje eromheen mag geen geluid maken! Haha, toch is het echt een leuk paard en een nog leukere combinatie! Wat voor foto’s heb jij liever van je paard? Foto’s onder get zadel of portret foto’s?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *