ShadowSM_2313
Author picture
Shadow in the spotlight
Voor deze fotoshoot reisde ik af naar de stad waar ik heel wat jaren heb gewerkt en waar ik vlakbij ben opgegroeid! Andere mensen kennen deze stad waarschijnlijk vooral van de file berichten: Gorinchem. In mijn herinnering was deze stad wel mooier moet ik zeggen, er stond veel leeg waar vroeger winkels zaten en lampjes of versiering waren ook nergens te vinden. Zelfs de fontein, stond droog en uit. Gelukkig is Shadow een hele lieve vrolijke hond en zorgde hij ervoor dat de foto’s toch leuk zijn geworden! Bovendien hebben we ook kunnen lachen om hem, toen hij de fontein die dus gelukkig droog stond in sprong :’) Als hij wel had gewerkt hadden we een kletsnatte Shadow op de foto gehad! Ken jij nog een mooie stad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *