milo
Author picture
Catventures met Milo & Lola
Zo heb je zelden poezen op de foto en zo twee tegelijk! Normaal zijn de katten die ik op de foto zet niet zo zelfverzekerd in de grote natuur en hebben ze minstens een half uur nodig om te wennen voor ze op de foto kunnen, wat zeker niet erg is! Milo en Lola daarentegen gaan met hun baasjes regelmatig op stap naar het bos en weten precies wanneer ze in of op de rugzak moeten springen. Zo leuk om te zien dat je een kat zoveel kunt leren! Enfin, we gingen wandelen en kwamen leuke plekjes tegen waar de poezen konden poseren. Helaas voor ons had het weerbericht gelogen en begon het al snel hard te regenen waardoor we moesten stoppen. Maar gelukkig hadden we wat “gewone” foto’s knook nog kerstfoto’s! Missie geslaagd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *