timon
Author picture
Timon
Zo rond de decembermaand zijn er vele minishoots gedaan voor de kerst, waaronder deze knappe kat Timon. Timon is erg gehecht aan zijn baasje maar vreemde mensen vindt hij doorgaans maar niks, dat is allemaal veel te spannend! Dus we besloten een minishoot te doen in de achtertuin op vertrouwd terrein, dat was al spannend genoeg. Timon kreeg zijn strikje om en zijn mutjes op en werd in de tuin gezet. Wat hij toen deed verbaasde ons allebei: Als een ervaren model liep hij in slowmotion op de camera af met zijn borst deftig vooruit. BAM! Daar zaten al veel goede foto’s tussen. Voor de zekerheid nog een keer in de tuin neergezet en ook hier zat hij toch even stil voor de foto’s voor hij het wel weer genoeg vond. De minishoot was met nog geen 15 minuten echt mini, maar er zaten meer dan genoeg goede foto’s tussen, zo zie je maar, dieren blijven je verbazen en ieder dier kan goed op de foto staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *