Miranda4SM_1893
Author picture
Maleficent
Afgelopen jaar weer vele fantastische fotoshoots mogen doen! De een nog leuker dan de ander, veel mensen leren kennen en de liefde tussen dier en baasjes ook vaak vast mogen leggen. Ook heb ik afgelopen jaar weer Cosplay shoots mogen doen, waaronder Maleficent! Miranda heeft al vaker voor mijn lens gestaan met iedere keer weer een andere toffe cosplay outfit, maar haar outfit van Maleficent pakte weer mooier uit dan we hadden kunnen denken! Waar kinderen soms beginnen te huilen als Miranda in een Cosplay door het bos wandelt, vindt haar paard Anna alles prima en kijkt nergens meer raar van op haha. Tijdens deze shoot zijn we op stal gebleven omdat het echt hard regende toen we de shoot hadden gepland. Nu is dat voor het thema geen ramp, maar om dat nog een stuk naar het bos te wandelen zagen we toch niet zitten. Maar, met photoshop is tegenwoordig zoveel mogelijk dat we er toch onwijs gave foto’s hebben kunnen maken!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *