KenziSM_0765
Author picture
Een waterrat die niet van zwemmen houdt
Kenzi is een leuke Rottweiler kruising, ze moest even aan me wennen maar gelukkig waren we al snel vriendjes! De fotoshoot was in een heel klein stukje bos, waar we toch nog leuke plekjes hebben kunnen vinden! Het was er ook wat drukker met honden die dag, maar gelukkig gaf Kenzi er niet veel om en liep ze braaf met ons mee in plaats van naar de andere honden, wat knap! Na het poseren in het bos was het tijd voor actie foto’s bij het water! Ze vloog wel 40x achter haar bal aan het water in en uit, tot dat de bal iets te ver weg dreef. Een natte buik is niet erg, maar de voetjes moeten wel op de grond blijven! Gelukkig kwam er al snel een leuk hondje aan die we fopte dat zijn bal er lag en die is de bal gaan halen voor Kenzi, wat een geluk! Zo konden we nog even verder met de bal spelen en daarna met de bal naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *