Connor&FlynnSM_9341
Author picture
Sir Connor & Flynn
Deze fotoshoot was een uitdaging, maar daar hou ik van! De baasjes van Connor & Flynn wilde graag foto’s bij de heide, maar omdat Flynn nog vol op in de groei is en dus niet zo lang mag lopen moest het heide zijn waarbij we minder dan een kwartier mochten lopen. Gelukkig wist ik al een plekje waarbij dit net haalbaar moest zijn! Flynn is dan wel een pup, maar je tilt hem ook niet zomaar even op… Connor was ook geen geboren model, zodra hij de camera zag was hij weg! Ook was het deze ochtend erg benauwd vies warm weer wat voor deze reuzen ook niet fijn is, dus ze waren er al snel klaar mee. Gelukkig zaten er toch ook nog goede foto’s bij! Beide honden zijn Ierse Wolfshonden, het grootste hondenras ter wereld! Ik ben zelf fan van dit ras sinds ik er meerdere gekend heb die stuk voor stuk onwijs lief waren. Het enige nadeel aan een Ierse Wolfshond is dat ze nooit oud worden, vanwege hun grootte kan het hart dit niet aan. Gemiddeld wordt een Ierse Wolfshond maar 8 jaar. Enkele tijd na de fotoshoot hoorde ik dan ook dat er bij Connor botkanker is ontdekt en hij het einde van het jaar niet gaat halen. Heel treurig! When pictures become memories…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *