AmigoSM_6968
Author picture
Brabantse Amigo
Deze knappe man komt niet uit het zonnige Spanje maar uit het oergezellige Brabantste Nederland! Amigo mocht met zijn baasjes mee de stad in voor een urban fotoshoot! Iets wat Amigo lang niet iedere dag doet en wat dus best spannend is voor hem. In de parkeergarage is een trap, dat vond Amigo ook niks, maar gelukkig had hij zijn sterke baas bij hem die hem zo de trap aftilde. Ook kleine trapjes waren niet zijn vriend, maar met wat geduld en koekjes is het toch gelukt om Amigo op een trappetje op de foto te krijgen! De andere plekjes waren gelukkig minder eng, want ergens op of achter staan voor een foto, dat kon hij als de beste! Na een tijdje begon hij het zelfs uit zichzelf te doen, want ja blijkbaar willen ze dit en krijg ik dan koekjes… Slimmerik! Enkele foto’s zijn zelfs zonder het fotolijntje gemaakt omdat hij zo rustig was. Is dat niet knap voor een speelse puber?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *