George & Marijke
Author picture
George, George, George uit de stad!
Tijdens deze fotoshoots moest ik wel 100x denken aan de film die ik als kind grijs draaide: George uit de jungle! George is hier niet naar vernoemd, maar naar de hond van een kunstenaar die Georgie heette. Die kende ik dan weer niet haha. George is nog geen jaar oud maar hij deed het onwijs goed! Tijdens de fotoshoot hebben we wat geïmproviseerd omdat de plek waar we foto’s wilde maken volledig afgesloten was voor restauratie.. Hoe verzin je het! Gelukkig had de stad en het stadspark onwijs veel mooie plekjes en hebben we ons uiteindelijk ruim 3 uur weten te vermaken met foto’s maken! De tijd vloog voorbij, George mocht tussendoor eens rennen en spelen en vond nog een tak op de grond wat ook weer leuke plaatjes opleverde. Of hij zoefde door een heel plantenperk heen, maar kwam iedere keer netjes terug naar zijn baasje! Bij een actie foto kon ik ook roepen wat ik wilde, hij kwam absoluut niet! Pas als het baasje kwam, dan kwam George ook. Zo knap! Zo rot met foto’s maken hahaha. In mijn enthousiasme had ik trouwens ook helemaal niet door dat ik met de parkeren app netjes betaalde, maar wel met het verkeerde kenteken… Lekker slim wel weer, dus hopelijk reed er geen controle langs… Heb jij ook wel is van die blonde acties?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *