355322180_785707993209172_2226230556557544493_n
Author picture
HongKong in het bladgoud
Wat een prachtpaard is HongKong toch, prachtig gespierd! Ook had HongKong voor de shoot prachtige knotten in, persoonlijk vind ik dit echt heel bij bij blackphoto’s. HongKong maakt het me niet heel makkelijk tijdens de fotoshoot, hij is niet snel onder de indruk en stilstaan is geen hobby van hem. Maar ondanks deze leuke uitdaging zijn er leuke plaatjes uitgekomen! Naast gewone blackphoto’s (fine art) hebben we ook nog zijn hoofd versierd met bladgoud voor de 2e ronde foto’s maken, dit was voor mij de eerste keer met bladgoud en ik ben zeker niet ontevreden over de resultaten! Bij gebrek aan vaseline gebruikten we hoefvet om het vast te plakken, wat best goed lukte! De staleigenaar lichtte ons nog uit, want ja wie versierd zijn sport paard nu met glitters? Nou, wij dus! Naast fine art foto’s zijn we ook nog even naar de logeerbak gegaan, HongKong kon sinds kort een nieuw kunstje: Steigeren op commando! Dus ook dit hebben we vast gelegd, in de volle zon (alles behalve ideaal met foto’s maken). Dit is niet ideaal omdat je dan hard licht en harde schaduwen krijgt en dus niet dat mooie zachte licht hebt dat je in de ochtend wel hebt. Maar, met behulp van Photoshop en heel veel creativiteit en geduld zijn ook daar leuke plaatjes uitgekomen! Welke foto is jouw favoriet? Let me know!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *