DollySM_3234
Author picture
Dolly, het wonderhondje!
Dolly is een bijzonder hondje! niet alleen omdat ze knap van lelijkheid is, grapje! Nee, toen Dolly werd geboren was ze heel erg klein en mankeerde van alles, de dierenarts gaf aan dat ze 1% kans had op overleven en dat ze beter ingeslapen kon worden. Haar baasjes kregen dit niet over hun hart en hebben haar gehouden en haar de beste zorg gegeven! En nu, 8 jaar later doet ze het nog steeds! Groot is ze nooit geworden, haar hartje ligt aan de zijkant van haar lijfje maar ze leeft en doet gezellig met alle andere honden mee, echt een wonderhondje dus! Dolly stond al 1x eerder met haar ouders, broers en zussen voor mijn lens en nu een keertje apart! Ze liep overal keurig los mee, kunstje doen is niet aan haar besteed maar ze bleef super goed in de buurt en liep zelfs over het houten vlonder dat over het water lag braaf mee. Het was deze avond vrij warm (en er waren meerdere muggen families) en we hadden geen water meer genomen, maar omdat Dolly ook niet groot is, was het dopje van de piepzakjes houder groot genoeg om water mee langs het hout te scheppen, weer een foefje geleerd! Het vrouwtje van Dolly had hier veel lol, en riep enthousiast naar Dolly: kijk Dolly, een foefje!!! Gebruik jij het woord foefje wel is in plaats van trucje? Of ben ik de enige? haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *