TessSM_2590
Author picture
Tess
Tess stond onlangs ook voor de camera! Je zou zeggen dat ze dit vaker had gedaan, zo goed poseerde ze overal. Toch was dit echt haar eerste fotoshoot. Ze deed het zo goed dat we ook nog een extra ronde konden lopen omdat er tijd over was. Ook liep ze overal los mee, super knap! Toen er een andere hond aan kwam werd ze even aangelijnd, maar omdat ik altijd al vroeg op pad ga voor een fotoshoot ( rond zonsopkomst!) komen we gelukkig nooit veel mensen of honden tegen. Op die manier is er weinig afleiding en blijft het model vaak ook rustiger. Tess heeft dus een heerlijk ontspannen wandeling gehad en wat getraind, met toffe foto’s als eindresultaat! Tess haar vrouwtje was ook super trots op Tess, en terecht! Een van de foto’s wilde haar vrouwtje graag in zwart wit hebben, om er een achterwand van te laten maken bij de kookplaat. zo leuk! Dan kun je iedere dag terugdenken aan deze leuke ochtend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *