Barney
Author picture
Citytrip met Barney
Voor mijn lens stond ook Barney, een Old English Bulldog. Wat ik niet wist maar leerde van zijn bazinnetje is dat een Old English Bulldog GEEN erkend ras is. Wist jij dit wel? Ergens wel jammer, want het zijn super leuke honden en als ik mag zeggen ook nog bijzonde fotogeniek! Ze zien er heel stoer uit, maar hebben een klein hartje. Zo ook Barney. Barney vond het best spannend, al die mensen, verkeer, geluiden en onbekende straatjes… Ondanks dat deed hij het echt geweldig en liet hij zich vaak mooi wegzetten en stal dan de show. Het moet dan ook Barney zijn lieve snoet geweest zijn die ervoor zorgde dat wij heel kort zelfs in een gemeentehuis foto’s mochten maken waar honden normaal niet zijn toegestaan. Jammer genoeg was het wel wat drukker met mensen die in en uit liepen dus veel foto’s konden we er niet maken. Gelukkig was de stad best groot en zagen we super veel leuke plekken om foto’s te kunnen maken! De wandeling die ik had gepland was zo’n 3km, maar ik denk dat het er eerder 4 zijn geworden doordat we soms verkeerd liepen of weer iets anders tofs zagen haha. Een van de gaafste plekken die we vonden was die met hoge gekleurde zijwanden. De foto knalt gewoon van je scherm! I love it! Funfact, de wanden waren eigenlijk geel, maar omdat ik geen fan ben van geel heb ik de wanden lekker fel groen gemaakt.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *