MorgadowitSM_9770
Author picture
Sprookjespaard Morgado
Wauw, wat een mooi paard is Morgado! Hij is een Lusitano, een Iberisch paard dat afkomstig is uit Portugal. Met Anouzka erbij in haar leuke witte jurkje was dit echt prachtig om vast te mogen leggen. Morgado was onwijs rustig en stond op bijna iedere foto wel braaf met zijn oren naar voren. Het verkeer langs hem hinderde hem niet, of ze nu voor de “grap” even toeterde of niet. (even tussendoor, als er ergens een dier loopt –> ga niet zomaar toeteren naast ze… Als een dier schrikt en wegrent kunnen er vreselijke ongelukken gebeuren!)  Nee, Morgado had enkel oog voor Anouzka en vond de aandacht heerlijk. We maakten onwijs veel lieve knuffel foto’s en op het laatst nog kort enkele actie foto’s zodat hij even zijn energie kwijt kon. Na afloop hebben we de paar stukje gras die los gekomen waren netjes terug gestampt zodat dit snel weer zal herstellen. Ook zijn bijna alle narcissen gespaard gebleven, omdat ze op kleine open stukjes tussen de bloemen stonden, in photoshop bewrk ik het dan zo alsof er nog veel meer bloemen stonden! Lang leven photoshop, want zo bleven ook bijna alle bloemetjes rechtop staan :). Ook Anouzka verkoos de witte edit boven de gele narcissen. Ik had de foto’s nu drie keer bewerkt, een keer met de gele narcissen, een keer in het wit en een keer in het wit met nog sneeuw. Wat is jouw favoriet uit deze mooie reeks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *