Bailando
Author picture
Bailando
Een tijdje terug had ik mijn 1e arabier voor de lens. Ik moest even goed kijken want hij was zo groot! Normaal zijn arabieren iets kleiner dacht ik, maar Bailando was dat zeker niet. Halverwege de fotoshoot stikte hij nog bijna in een stukje wortel, maar gelukkig slaagde de eigenaresse erin om het harde stuk wortel uit zijn mond te krijgen. Daarna ging hij weer verder alsof er niks aan de hand was, een echte professional he! En zeg nu zelf, is hij niet prachtig?! Ook heb ik iedere foto dubbel bewerkt, de standaard blackphoto vind ik erg mooi, maar is wel iets meer standaard in de paardenfotografie. Daarom heb ik aan alle foto’s ook nog een kleine eigen draai gegeven. Wat is jullie favoriete bewerking?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *