KamaliSM_7985
Author picture
Vriendelijke wolf
Laats mocht ik ook deze mooie Saarloos wolfshond op de foto zetten! Zij stonden model tijdens de workshop urban hondenfotografie die ik gaf in Den Bosch. Normaal is een Saarloos wat schuw en niet zo dol op vreemde mensen. Kamali was dit dus totaal niet! Hij kwam met iedereen knuffelen en liet zijn glitter (haren) achter op alle broeken en jassen die in de buurt kwamen. Het slimme en eigenwijze van de Saarloos zat er wel goed in! Er moesten namelijk tijdens de fotoshoot toch wel steeds iets lekkerdere brokjes uit het tasje komen anders had hij er geen zin in haha. Heerlijk zo’n eigen karakter! Tijdens de fotoshoot was er ook een willekeurige man die buiten stond waar Kamali naar toe trok. Ondanks dat we de man niet kenden, heb ik een foto van hun ontmoeting gemaakt omdat het er oprecht heel lief uit zag. De baasjes van Kamali hebben deze foto ook uitgekozen en gaan proberen de man nog eens terug te vinden om hem deze foto cadeau te doen. Wat onwijs lief!! Uiteraard werd Kamali door veel voorbijgangers sowieso even kort geaaid of snel op de foto gezet, want ja een “wolf” in de stad zie je niet zo snel! En al zeker niet zo’n vriendelijke als Kamali.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *