Sherlock&WatsonSM_6682
Author picture
Sherlock & Watson snuffelen rond
Vorige maand stonden deze twee knappe Corgi’s voor mijn lens! Als fan van Elementary en de sherlock Holmes/ Elena Holmes films vond ik de namen echt geweldig! Sherlock en Watson deden het onwijs goed, ze waren erg goed in koekjes opspeuren bij hun baasje. En voor dat lekkers wilden ze dan ook nog best even mooi model zitten. Sherlock moest bijna loops worden dus haar grote oren werkte iets minder goed dan normaal waardoor ze niet los kon lopen, maar ze deed het nog steeds fantastisch! Watson wist hoe knap hij was en stal ook echt de show. Ze hadden er duidelijk plezier in en je kon ook zien dat ze een goede band met hun baasje hebben. Hun baasje vertelde dan ook dat ze erg veel met de honden doet en veel traint, want ondanks hun kleinere schattige uiterlijk zijn het toch echte herders en die willen graag werken en hebben veel energie. Dat laatste was zeker te merken toen ze na alle portret foto’s nog even mochten rennen voor wat actie foto’s. Dat hoefde hun baasje dus echt geen twee keer te zeggen! Enthousiast stoven ze door het zand op en neer en vloog het zand alle kanten op. Ook hier kwamen leuke plaatjes uit!  

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *