OdinSM_4640
Author picture
winterse sferen
Een mooi pak sneeuw hebben we dit jaar helaas nog niet echt gehad. Wel was er soms wat vorst in de nacht waardoor je ‘s morgens vroeg een prachtige witte laag over de bodem en op gras had! Dus we zijn spontaan een keer vroeg op gestaan, met Odin naar het bos gereden en wat winterse foto’s gemaakt. Ondanks dat er geen dik pak sneeuw ligt is het in de foto’s duidelijk zichtbaar dat deze foto’s in de winter gemaakt zijn. In mijn vorige blog konden jullie foto’s zien van hulphond Flac, die op exact dezelfde plek in hetzelfde bos op de foto ging. Echter was Flac er toen het niet vroor en het nog herfst was en was Odin er met vorst. Ondanks dat het dezelfde plek is, met dezelfde manier van editen krijg je toch hele andere foto’s! Daarom is het ook zo leuk om je dier in alle seizoenen is op de foto te laten zetten, omdat je echt totaal andere plaatjes krijgt. Bovendien als je dit met een jonge hond doet, zie je deze ook groeien en veranderen, herinneringen die je voor altijd zult koesteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *