TrudySM_3601
Author picture
Hulphond als het middelpunt
Weer een bijzonder fotoshoot mogen doen! Trudy wilde samen met haar hulphond Flac op de foto en wat losse foto’s van Flac zelf. We hadden ‘s morgens afgesproken maar de zon stelde teleur… Die kwam maar niet! Omdat het ook koud was zijn we na een kwartier toch maar begonnen met foto’s maken van dit knappe stel. Wat deden ze het goed! Nadat er wat foto’s van samen gemaakt waren hebben we hulphond Flac met een vriendin samen in de auto gegooid en zijn we in het bos nog meer foto’s gaan maken van Flac. Omdat er in een bos geen verharde paden zijn is dit iets dat Trudy onmogelijk zelf zou kunnen doen. Flac deed het super goed, hij luisterde goed en poseerde braaf ondanks dat het iets heel anders is dan wat hij normaal doet. Zelfs een stukje los rennen ging onwijs goed, misschien ook wel door de lekkere stukken hondenworst die Trudy had meegegeven. Na de foto’s hebben we Flac weer bij Trudy afgeleverd, zo mooi om te zien hoe hij meteen begon met Trudy zoeken zodra we de wooninstelling binnen stapten! Hij was goed moe van alle indrukken en heeft die nacht heerlijk geslapen! Gelukkig was hij niet al te lang stijfjes en kon hij zijn werk als hulphond weer vrolijk verder zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *