MarkSM_0242
Author picture
Love from America
Ondanks dat Tessa haar honden al vaker voor mijn lens hebben gestaan was dit toch weer een hele bijzondere shoot! Haar verloofde is een echte Amerikaan uit Louisiana. Nadat Tessa al vaker naar hem toe was gereisd, was het nu zijn beurt om naar Nederland te komen. Hij had mij van te voren al een berichtje gestuurd omdat hij Tessa als verrassing een fotoshoot wilde geven met haar honden en dan misschien meteen een paar foto’s van hen samen. Tuurlijk kan dat! Nu kan ik zeggen dat ik internationale klanten heb haha. Nee, zonder dollen, het was echt heel leuk ome mogen doen! Zo fijn dat sommige klanten terug blijven komen en zoveel vertrouwen in mij hebben. De kerstfoto hebben jullie in een vorige blog al gezien, maar naast kerstfoto’s werden er uiteraard ook “normale” foto’s gemaakt. De opkomende zon was prachtig en zorgde voor een gouden gloed in een aantal foto’s, magisch gewoon! Mark wilde eerst zelf niet perse op de foto, maar uiteraard is ook hij nog apart met en zonder hond op de foto gezet. Voor zo’n gekke Amerikaan deed hij het nog goed ook! Niks was hem te gek, net als bij Tessa die normaal ook niet zelf mee gaat op de foto’s. De honden deden het ook heel goed, zelfs als er loslopende honden op ze af vlogen (waarvan niet iedere hond even vriendelijk helaas) bleven ze netjes staan en schonken ze weinig aandacht aan deze honden. Hoe braaf is dat! Nadat we de tijd vergeten waren zijn we 4 uur later weer richting de auto gegaan met in ieder geval meer dan genoeg foto’s van deze tortelduifjes met hun honden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *