MirandaSM_1844
Author picture
My mother told me…
De laatste blog weer in de viking reeks! Bij de workshop thema paardenfotografie die ik gaf kon 1 viking uiteraard sowieso niet ontbreken: Miranda! Samen met haar Anna stond ze al vaker voor mijn lens, waaronder ook al een keer als viking. Ook deze keer zagen ze er weer onwijs stoer uit samen. Het decor is hetzelfde, maar het seizoen en daarmee het weer totaal anders waardoor je weer hele andere beelden krijgt dan bij de vorige fotoshoot. De Portretten waren fantastisch, er lag ‘s morgens nog een laagje mist en het meer zag er mysterieus blauw uit. Ook kwam de zon langzaam op en hebben we daar ook goed gebruik van kunnen maken! De actie foto’s werden zeker actie foto’s. Anna was lekker fris, bij het 1e galopje remde ze als een springend konijn en bij de 2e ronde vloog ze bijna letterlijk over de fotografen heen! Hee, wij wilde actie, daar werd in elk geval voor gezorgd haha. Gelukkig ging alles goed en kon iedereen met een bomvolle SD kaart naar huis aan het einde van de ochtend! Zelf heb ik ook weer zo genoten dat er op de terugweg naar huis ook lekker viking muziek (van Peyton Parrish) op stond in de auto om maar in het thema te blijven hangen. My mother told me…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *