El Diabllo
Author picture
Sprookjes Viking
Tijdens dezelfde workshop waar het stoere westerduo model stond, stond ook dit geweldige stel model! Fabienne en El Diablo (ook wel Papi genoemd) zagen er ook schitterend uit en deden het fantastisch! Waar de ene viking onwijs stoer is en een echte warrior verraste Fabienne iedereen met haar sprookjesachtige verschijning compleet met witte pony. Fabienne gaf aan wat onzeker te zijn en vond het best spannend met zoveel fotografen, maar daar was tijdens de shoot echt niets van te merken! Samen straalden ze en deden ze het fantastisch. Na de portretten vroegen we of een galmpje nog zou lukken. Papi had namelijk zijn maatje niet bij hem, die was de dag ervoor ziek geworden en kon hem dus niet ondersteunen tijdens het model staan! Zonder maatje is hij sneller onrustig en wil hij nog wel is in een rechte lijn terug naar de stal vliegen. Fabienne durfde het ondanks dit toch wel aan! Papi deed het super en stopte netjes aan het einde van het pad met een trillende Fabienne op zijn rug. Alsof hij aanvoelde dat ze het spannend vond en hij gewoon braaf moest zijn vandaag. Zo bleef het ook een mooi sprookje deze dag 🙂

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *