JeanetteSM_2865
Author picture
Western style
Dit prachtige stel stond laatst voor mijn lens tijdens de workshop die ik gaf. Jeanette is een super stoere cowgirl en je zag zo goed dat zij en Selina elkaar blind vertrouwden. Prachtig om te zien de liefde tussen deze twee!! Jeanette wilde vanaf dat ze 9 jaar was al een paard, op haar 50e kwam deze droom uit en sindsdien zijn zij en Selina onafscheidelijk. Zo zie je maar, als je lang genoeg durft te dromen kunnen al je dromen uitkomen! Jeanette wilde ook heel graag een zwart/wit foto hebben, dit vindt ze meer karakter hebben. Daar ben ik het deels mee eens! Een zwart wit foto geeft soms net even iets meer aan een foto dan een kleur foto, maar soms ook niet. Wist je dat een zwart wit foto is niet even op het knopje “zwart/wit”  klikken maar een hele aparte bewerking is? Ik heb een van de foto’s twee keer bewerkt! Welke is jouw favoriet?

8 reacties

  1. Ik vind die eerste ook echt top 🥰🥰.
    Bedankt voor je mooie verhaal en het vastleggen van hoe ik het inderdaad voel 👌👌.

    @kannietkiezenniet🤩

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *