Darka Aatu
Author picture
familie Floof op de heide
Laatst mocht dit mooie duo ook op de foto! Darka, de grote floof mocht ik al eens eerder op de foto zetten. Aatu is een herplaatsen die sinds kort ook deel uit maakt van het gezin, dus hoog tijd voor nieuwe foto’s! Tijdens de shoot was Aatu pas een paar weken bij zijn nieuwe gezin en wat deed hij het al onwijs goed zeg! Hij is 1 jaar en had geen opvoeding genoten, nooit met andere honden gespeeld en zou ontzettend druk zijn. Daar was niks van te merken! Hij deed lief naar alles en iedereen wat voorbij kwam en zocht zijn nieuwe baasje vaak op. Ook zit, sta en blijf deed hij gewoon even. Ook kan hij al bijna even schattig kijken als Darka, die altijd zodra er maar een camera in de buurt is haar liefste blik op zet. Na een wandeling van 2 uur door het bos en de heide waren de hondjes lekker moe en zat de shoot er weer op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *