Pluto
Author picture
Ohhhh Pluto!
Voor een leuke fotoshoot met Poedel Pluto,  reden we naar Limburg. We zijn niet eens gestopt bij een bakker voor een stukje vlaai, helemaal vergeten! De fotoshoot vond plaats in een prachtig natuurgebied vlakbij Venlo. Helaas was het een vrij zonnige dag en hadden we een afspraak staan in de middag. Felle zon is nooit mooi op een foto, want alles wat overbelicht is kan ik niet meer mooi bewerken. Bovendien heb je ook harde schaduwen en fel licht tegelijk op 1 model of object wat ik niet zo mooi vind. Gelukkig heb je in een natuurgebied heel veel bomen en dus ook nog vrij veel schaduw. Niet overal, maar dat is even zoeken en puzzelen en soms tevreden zijn met een beetje overbelichting in de foto als het plekje wel mooi is. Zo ook bij de heide, de heide stond nog maar heel even in bloei en zou snel uitgebloeid zijn en we vonden midden in het bos enkele kleine struikjes mooie roze heide. Tuurlijk wilde we die meepakken! Maar de schaduw liet te wensen over. Met veel creativiteit hebben we er zeker wat moois van gemaakt! Ook kreeg Pluto zijn 1e zwemles, het werd een bommetje in het water en snel terug zwemmen naar de kant om vervolgens veel rondjes te rennen en zich niet meteen te laten aanlijnen. Gelukkig had zijn baasje zijn favoriete speeltjes bij zich en toen ze (voor de 100e keer) heel hard: OOOOHHH PLUTOO riep kwam hij toch maar braaf 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *