Luna
Author picture
Beagle in het bos!
Voor deze fotoshoot reisde ik af richting het noorden, naar Epe. Een rit van 2 uur heen en 2 uur terug. Gelukkig vind ik autorijden best leuk! In Epe stonden Luna en haar baasjes al op mij te wachten, klaar om foto’s te gaan maken! Luna was al in bad geweest en zag er uit om door een ringetje te halen. We liepen het bos in en kwamen de mooiste stukjes tegen! Luna deed bijna alles wat we van haar vroegen en als ze geen zin had toverde het baasje een stukje gedroogd brood tevoorschijn en deed ze het meteen! Vroeger had ik een labrador die ook verzot was op droog brood, nog meer honden die hier echt dol op zijn? Anyway, ze deed het echt fantastisch! Het was een warme dag en ondanks dat we in de ochtend hadden afgesproken was het al goed warm. De heide hebben we overgeslagen, dat was een paar kilometer extra lopen en dat hadden de korte pootjes van Luna niet leuk gevonden. Na de fotoshoot hebben we nog gezellig even wat gedronken bij een hotel in de buurt, Luna kreeg haar eigen waterbakje en nadat deze bijna leeg was begon ze aan haar schoonheidsslaapje tot ze weer weg gingen. Best vermoeiend dat modellen werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *