Darka&IsabelaSM_3350
Author picture
Wolfje Isabela en schaapje Darka
Een fotoshoot met niet een, maar twee honden! En geheel zonder een extra persoon om even mee te helpen met lijntjes vast houden, kun je nagaan hoe goed deze twee lieverds luisteren. Een extra persoon meenemen tijdens een fotoshoot is altijd aan te raden, bijvoorbeeld om een lijntje vast te houden of de aandacht van het dier te trekken. Dat was nu dus niet het geval maar wat ging het goed zeg! Isabela vond het wat spannend maar volgde al snel het voorbeeld van Darka en ging overal braaf liggen, zitten of lopen. Isabela kan echt net als een wolf zo stoer kijken, terwijl Darka met haar dikke vacht door haar baasje ook wel eens voor schaap werd uitgemaakt! Tijdens de fotoshoot beleefden we ook nog een mini avontuur, we vonden een loslopend hondje zonder halsbandje los vlakbij de autoweg… Er liep niemand bij dus we hebben het hondje samen gevangen (want de eigenaar van Isabela en Darka is net zo’n dieren gek als ik en wil elk dier helpen) en even in de auto gezet met wat koekjes. (Gelukkig was het niet warm zo vroeg in de ochtend!) Isabela en Darka vonden het niet erg om even te wachten en deden ook naar het hondje niets. Ze pikten de draad van het poseren ook weer lekker snel op waardoor we de shoot rustig af konden maken.  Na de fotoshoot ben ik nog met het hondje naar de dierenarts gereden om de chip uit te lezen. Deze stond op iemand die al 4 jaar overleden is… Maar na wat speurwerk gelukkig de eigenaar gevonden die heel blij was dat het hondje niets mankeerde 🙂 Eind goed al goed!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *