SjaantjeSM_3134
Author picture
Sjaan in de grote stad!
Nog al zo’n leuke Franse Bulldog voor de lens gehad deze maand! Ook met Sjaantje trokken we de stad in voor urban foto’s. We liepen door heel Breda en hebben ons stappendoel zeker gehaald haha. Sjaantje vond het ook erg leuk en trok met haar schattige toet vaak de aandacht. Ze kreeg er zelfs een nieuwe fan bij die met haar op de foto wilde gaan, wat haar baasje ook niet erg vond. Fans moet je tevreden houden toch?! Tussen de urban foto’s door hebben we toch ook nog een paar foto’s gemaakt in een mooi groen park dat we tegenkwamen, een beetje variatie is niks mis mee 🙂  Op de terugweg volgende Sjaantje haar neus en belandde bijna in de keuken van een restaurant! Helaas Sjaantje, na dit avontuur mocht je lekker in de auto dutten in plaats van de keuken leeg stelen 😉

2 reacties

  1. Hi Kimberly,

    Wij vonden het super gezellig om door Breda wandelen met je. Heel ongedwongen en alle tijd om het perfecte plaatje te schieten. 😊

    Nogmaals super bedankt voor de gave foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *