Pip&Liv_0373
Author picture
2 lieve Franse Bulletjes in Eindhoven
Tijdens deze fotoshoot hebben we echt zoveel geluk gehad met het weer! Ze voorspelden eigenlijk niet al te best weer in Eindhoven en pupje Liv was ook niet zo vroeg wakker. We besloten om de shoot toch door te laten gaan in plaats van te verzetten. Want als we de fotoshoot zouden verzetten zou pupje Liv van toen bijna 9 weken alweer een stuk groter zijn. Gelukkig werd het die dag toch ineens mooi weer! Het was best warm, de zon scheen fel maar ons decor lag gelukkig grotendeels in de schaduw waardoor we daar niet echt last van hadden. Pip was er uiteraard ook bij en deed het ook echt fantastisch! Zolang ze haar baasje en Liv maar kon zien, als die uit beeld verdwenen vond ze er niets aan. Liv deed het met haar piepjonge leeftijd ook echt heel goed! Ze poseerde vrolijk voor de camera en deed tussendoor dutjes in haar slaapzak als Pip aan de beurt was of als we naar de volgende locatie toe liepen. Dat was ook echt super schattig om te zien! Na de fotoshoot waren ze wel allebei dood op. Terwijl wij nog een kopje koffie na deden lag Liv al in coma in haar mandje en Pip kwam heerlijk knuffels scoren om daarna onder een dekentje in slaap te vallen.

2 reacties

  1. Wat een mooie dag hebben we gehad, prachtig gewoon!! Binnen 5 minuten had je het vertrouwen van Pip en Liv gewonnen, een echte dierenvriend, dat was me meteen duidelijk!! Zonnetje scheen volop en wat deden Pip en Liv het goed. Ik ben een ervaring rijker. Honden fotograveren is een vak apart haha ik was doodmoe s’avonds maar het was een topdag met als eindresultaat super mooie foto’s van mijn meiden. Dankjewel voor je gezelligheid, je geduld en je prachtige foto’s.

    Liefs Brigit en een dikke lebber van Pip en Livje🐾❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *