Geusje
Author picture
Neusje van Geusje
Dit was een hele toffe shoot en voor mij bijna een thuiswedstrijd. We gingen shooten in Roosendaal, waar we een fantastische plek hadden gevonden met verschillende decors voor Urban fotografie. Naast shooten in de natuur vind ik een urbanshoot ook super leuk om te doen. Geusje was iets later want zijn billen moesten opnieuw in bad, heel goed want je kan niet vies op de foto natuurlijk! Toen Geusje met zijn baasjes aan kwam lopen brandde er nog fel gekleurde lampen bij de brug waar we ook foto’s wilde maken, super gaaf! Dus Geusje werd netjes neergezet, ik pak mijn camera.. enn…. ALLE lampen gingen uit. Dat was wel een beetje jammer haha. Maar ondanks dat hebben we hele gave foto’s gemaakt. Het was een bewolkte maar droge ochtend. Wel had het de dag ervoor goed geregend waardoor er veel plassen en blubber lagen. Dat vond Geusje wel leuk! Dus de zo mooi gewassen billen werden toch nog bruin en nat, net als haar buik en pootjes… Maar een lol dat ze erin had! En dat is ook belangrijk, dat het dier het wel naar zijn of haar zin heeft tijdens een fotoshoot. Dus jammer van de witte billen, dan maar met bruine billen op de foto! 🙂

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *