deJongSM_3928
Author picture
Oké jongens, poep!
Normaal doe ik alleen fotoshoots met dieren. Maar zo nu en dan komt er ook wel eens een boeking binnen zonder dieren. Zoals jullie misschien al weten vind ik een uitdaging altijd wel leuk! Dus nadat ik altijd eerlijk zeg dat mijn specialiteit dieren fotografie is en mensen me alsnog willen boeken ga ik die uitdaging graag aan! Deze keer kwam er een boeking binnen voor een familieshoot bestaande uit 2 gezinnen die graag wat foto’s aan opa en oma wilde geven. We spraken ‘s morgens vroeg af op de Ruchpense heide. Dat het vroeg was merkte we, 1 ouder en wat kinderen bleken niet bepaald ochtend mensen te zijn haha! Ook waren er hier en daar nog wat wallen te zien (die ik gelukkig redelijk goed weg kan werken zodat opa en oma niet zouden zien hoe moe iedereen was!) Ook was de jongste van het stel, Lara van 1 jaar, de dag ervoor net met haar gezichtje vol op het beton gevallen, wat een pech! Met wat foundation op haar neusje en voorhoofd was hier gelukkig op de foto’s ook niets meer van te zien. Last had ze er gelukkig ook niet van, kleine Lara stal de show in haar mooie herfst outfit en lieve glimlach :). Uiteindelijk na zo’n 3km gewandeld te hebben zat de fotoshoot erop (en moesten we nog 2km terug naar de auto, goed voor de stappenteller!). Het was een zeer geslaagde ochtend met een prachtige familie! Ohja en ik heb ook nog een foefje geleerd van de ouders: Wil je puber niet lachen op de foto? Roep dan heel hard: Poep! Diarree! Plas! Schijt! Geloof het of niet, het werkte iedere keer weer haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *