Buster
Author picture
Bejaarde Boxer Buster
Vroeger had ik een gestroomde Boxer, Deus. Boxers zijn dan ook een van mijn favoriete honden rassen. Ze zijn zo gek als een deur, echt lompe clowntjes. Buster is net zo! Buster is een Boxer op leeftijd en ik denk dat Deus wel 3x in Buster had gepast want jemig wat is Buster een flinke hond! Niet dik, maar gewoon echt groot :). Buster heeft ook een lange tong (eerlijk waar, menig giraffe zou hier jaloers op zijn!) die hij voor het gemak ook eigenlijk altijd wel uit zijn bek laat hangen. Tijdens deze fotoshoot aan het Veerse meer was onze puppy Odin ook mee. Buster daagde Odin uit voor spel en andersom, die goedzak van een Buster liet echt veel toe van Odin! Hij heeft veel geduld met puppy’s en dat is maar goed ook want binnenkort krijgt Buster een nieuwe vriend in huis. Een Boxer pupje van dezelfde fokker als waar hij zelf vandaan komt. Hoe leuk is dat?!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *