dierendag winactie 2021
Author picture
Bijna dierendag: Win Actie!
Hee hallo 🙂 Volgende week maandag is het weer 4 oktober, dierendag! Zelf verwen ik mijn dieren regelmatig, beter verwend dan verwaarloosd toch?! Nee ze zijn niet te dik, maar krijgen bergen liefde :). Toch verwen ik op dierendag al mijn dieren net iets extra, een lekkere kluif, dat blikje luxe vlees… Maar wat dacht je van een fotoshoot? Een leuke ervaring voor jou en je dier met mooie foto’s als blijvende herinnering aan jullie leuke uitje! Dit jaar verloot ik op dierendag drie prijzen, een gratis fotoshoot met 4 bewerkte foto’s en twee cadeaubonnen. Een t.w.v. 75 euro en een t.w.v. 50 euro! De cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig en niet in combinatie met andere acties ;). Dus! Wil jij kans maken op een van deze prijzen? Ga dan naar mijn Instagram en/ of Facebook account en doe mee aan de actie, maandag 4 oktober 2021 worden de winnaars op Instagram en Facebook bekend gemaakt 🙂 Heel veel succes alvast en een fijne dierendag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *