MandyFunFotoSM_1197
Author picture
Elfenhuisjes in de Biesbosch
Deze fotoshoot vond plaats in de Biesbosch, een mooi natuurgebied! We hadden lekker vroeg afgesproken, dus we begonnen met een kopje koffie en een praatje. Na de koffie gingen we de Biesbosch in met Macho het konijn, Noa de kat en ook vriend Willem mocht van Mandy zeker niet ontbreken! Na een stukje lopen dachten we een mooie spot te hebben gevonden, aan een watertje. Noa vond het echter allemaal heel erg spannend! Ze wilde haar mandje dan ook liever niet uit en toen ze er wel uit kwam was ze ook alles behalve ontspannen (wat niet vreemd is voor een poes die nooit eerder buiten is geweest!). Mandy en ik werden ook nog eens helemaal lek geprikt door de muggen, maar echt joekels! Willem trof het, de muggen vonden hem niet zo lekker ruiken. Na de zoveelste muggensteek besloten we om alles op te pakken en verder te lopen en dat bleek een goede keuze! Op de nieuwe spot kwam poes Noa een stuk meer tot rust en Macho vermaakte zich ook lekker in het gras. Waar we is hadden verwacht dat Macho de show zou stelen omdat dit konijn alles behalve bang is (een echte Macho!) stal uiteindelijk poes Noa die show, wie had dat gedacht? Ook ontdekte we meerdere elfenhuisjes in de bomen waardoor de fotoshoot toch wel een magisch tintje kreeg 🙂 Het was dus een moeizame opstart met diertjes die het reuze spannend vonden en muggen maar uiteindelijk kwam het, zoals altijd, weer helemaal goed!

2 reacties

  1. Ondanks de moeizame start was het echt een hele leuke ochtend! De beestjes hebben het uiteindelijk zo goed gedaan😍 wij zijn onwijs blij met het eindresultaat van de foto’s. Deze herinnering pakken ze ons nooit meer af❤ Bedankt voor al het geduld dat je hebt gehad en voor de mooie foto’s!🥰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *