MirjamSM_5610
Author picture
Sproet & Piet, gekker vind je ze niet!
Voor deze fotoshoot reisde ik af naar Leerbroek. In eerste instantie zou ik komen om een veulen op de foto te zetten, helaas liet hij zich alleen van zijn beste kanten zien als hij ACHTER zijn moeder liep en dus niet te zien was voor de camera. Het was ook erg warm weer dus we konden niet te lang doorgaan. Daarom werdt besloten om toch ook twee andere paarden op de foto te zetten. Namelijk de knappe merrie Sproet en de ietwat gekke Piet. Piet is dol op eten, het was dan ook een uitdaging om hem op de foto krijgen zonder een hap gras in zijn mond. Met wat geduld lukte dit uiteraard wel, maar wat een clowntje is die Piet! Vervolgens mocht Sproet ook op de foto. Omdat de staldeuren eigenlijk te krap waren voor een blackphoto parkeerden we Sproet onder een afdak waar we denk ik een half uur bezig waren om haar oren naar voren te laten wijzen. Alle toeters en bellen werden uit de kast gehaald maar met een bomproof paard heb je behalve toeters en bellen bergen geduld nodig. Toen we er eindelijk een hadden hebben we Sproet nog in de bak gelongeerd voor een actieshot, ook weer niet te lang want de zon werd steeds warmer. Uiteindelijk was het allemaal iets rommelig, maar wel met leuke foto’s als resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *