Portfolio_knaagdier_8228
Author picture
Glamour Guinea-pigs
Begin deze maand had ik geboren fotomodellen voor mijn lens! Koetje, Escobar en hun vriendjes lieten zich van hun beste kanten zien! Zelf heb ik ook cavia’s gehad en ik vind dit ook echt leuke dieren! Ze fluiten als je thuis komt, de groentelade opent of ineens hard gilt omdat je je kleine teen stoot… Maar ook zijn ze gewoon ontzettend grappig, heb je bijvoorbeeld wel eens een paar cavia’s als een treintje door de tuin zien rennen? Iets schattigers zul je die dag niet meer zien! Behalve grappig zijn het ook ware fotomodellen, ze blijven goed stil zitten en je kunt ze ook heel handtam maken. Normaal fotografeer ik dieren buiten in de natuur (met of zonder fotolijntje) maar met een cavia is dat wat lastiger. Ze zijn vrij klein waardoor een fotolijntje al snel te groot is en ze kunnen niet net als een hond of kat meerdere trucjes doen waardoor je weinig variatie in je foto’s hebt. Met deze “Fun Foto’s” heb je in ieder geval voldoende variatie! De baasjes van deze caafjes hadden allerlei spulletjes bij de kringloopwinkels gehaald waarvan je normaal denkt: “Wat moet je ermee?!” Nou, foto’s mee maken dus!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *