WendySM_6741
Author picture
Wendy’s beestenboel
Voor de fotoshoot van Wendy haar beestenboel ging ik naar Vuren. Omdat haar paarden niet gewend zijn om te reizen koos ze ervoor om lekker thuis de fotoshoot te doen, in de wei en in de bak. Plus, met zoveel dieren is het bijna onhaalbaar om met zijn allen naar een locatie buiten te gaan! Duitse Dog Blue kon nu ook op de foto, net als Chihuahua Dirkie en de pony van haar dochtertje. Blue ken ik ook al vanaf dat hij nog een pup was, toen hij bij de KC Gorinchem in de puppyklas trainde. Gelukkig is hij nog altijd even lief als toen hij klein was en nog even lomp! We begonnen de shoot met Baristo, een knappe Spaanse hengst van net 2 jaar jong. Zo mooi als dit paard is, zoveel temperament heeft hij ook, we hebben dus een rijtje door de bak gespannen waar ik achter kon zitten met de camera zodat hij niet iedere keer bijna vol over me heen vloog 🙂 Daarna kwam paard Arnando erbij en de buurvrouw om te helpen met afleiden van de paarden omdat Wendy haar dochtertje zwemmen toch net iets leuker vond dan helpen, I can’t blame her. Later gingen we nog naar de wei voor foto’s van de pony en de honden waarna de familie opgetrommeld werd. Want uiteraard kon de familiefoto niet ontbreken! Hierdoor had ik even tijd  om heerlijk in het gras met Dirkie te knuffelen! Het voordeel van een fotoshoot in de tuin is wel, na de shoo t is een koud glas water en een kop koffie lekker dichtbij 🙂

2 reacties

  1. Wat een heerlijke dag was het en wat een mooie foto’s zijn het geworden🥰 Kimberly haar liefde voor dieren kan je echt merken in alles! Bedankt 🤩

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *