Portfolio_konijn_1783
Author picture
Stuiterkonijn
Voor deze shoot reisde ik af naar Bergen op Zoom, lekker dichtbij! De shoot was binnen in huis, en ondanks dat je dan vaak een ruis in je foto’s krijgt doordat de belichting dan een stuk minder goed is als buiten viel dat met deze foto’s nog mee. De grootste kunst tijdens deze shoot was om überhaupt foto’s te maken van Karteltje! Kareltje vind mensen namelijk onwijs leuk en wil alleen maar rondjes om je voeten rennen, aandacht krijgen en op schoot springen. Dat maakt hem een super leuk konijn maar ook een heel slecht model haha. Annegien heeft met veel moeite en vaak en op neer lopen Kareltje toch een aantal keer bij de lens vandaan kunnen lokken waardoor we hem toch mooi op de foto kregen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *