Portfolio_vogel_4077
Author picture
Oehoe, wie daar?
Deze fotoshoot was ondanks dat we levend stonden te verbranden in de zon erg leuk! De fotoshoot was bij Uil Topia, een tof bedrijf waar je van alles kunt leren en workshops kunt volgen met roofvogels en uilen. Het was ruim 30 graden, geen zuchtje wind en geen wolkje aan de lucht. Dus eigenlijk helemaal geen perfect weer om foto’s te maken. Toch moet ik zeggen dat ik erg blij ben met de resultaten! Cassandra heeft meerdere vogels gevlogen, de een nog leuker dan de ander! Scottie (de Noordelijke Witwangdwergooruil) is toch wel mijn favoriet, hij is klein, ziet er leuk uit met zijn grote oranje kijkers en komt ook graag bij je zitten. De hond was er ook bij, maar die kon de hitte echt niet goed verdragen dus van hem helaas geen foto’s kunnen maken, dat houden we dan maar voor de volgende keer 🙂 Ook wil ik enthousiast mede delen dat ik officieel een partner ben van Uil Topia! Zodra we allemaal weer wat meer mogen in verband met Corona en nadat Uil Topia naar hun nieuwe locatie is verhuisd gaan wij zo nu en dan samen fotodagen organiseren! Hoe tof is dat?! Ook zal ik vaker foto’s maken voor hun website / Social Media. Partner Uiltopia

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *