Bohdan-3265
Author picture
Bohdan houdt van pootje baden
Dit keer had ik een fotoshoot gewoon in Oudenbosch. Oudenbosch heeft namelijk een aantal erg mooie oude gebouwen waar je zeker mooie foto’s kunt maken! Het was een erg warme dag, gelukkig was zijn baasje goed voorbereid en had voor Bohdan voldoende water bij zich. Ook hadden we met opzet in de ochtend afgesproken zodat Bohdan weer lekker thuis op de koude vloer kon liggen zodra het het warm zou worden. Nu hadden we in Oudenbosch een aantal mooie foto’s gemaakt toen het toch stiekem erg warm begon te worden. Omdat we nog niet klaar waren met de shoot hebben we de shoot verplaatst naar een koelere plek: het Pagnevaartbos. Dit is een klein bos wat om de hoek van Oudenbosch ligt waar de Rododendrons ook allemaal prachtig in bloei staan. Hier ligt normaal een vrij diepe brede sloot waar ook wat schildpadden in zwemmen maar vanwege e langere droogte stonden deze zo goed als leeg, op een klein blubberig stukje na. Bohdan is DOL op water, mits hij geen takjes of zeewier of iets anders voelt dan is hij er ook zo weer uit. Ook als hij de bodem niet kan zien, blijft het bij pootje baden in plaats van zwemmen. In dat opzicht lijkt hij wel op mij 🙂 Nadat Bohdan lekker afgekoeld was nog een paar foto’s gemaakt en toen snel de airco opgezocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *