Portfolio_paard_2577
Author picture
Rusty is niet roestig
Afgelopen week had ik een fotoshoot met Rusty en zijn baasje Ella. Rusty is een Shetlander die door zijn baasje Ella is gered van de slager. Ze kocht hem net op tijd over zodat hij niet naar het slachthuis zou gaan. Deze twee hebben een enorm sterke band, Rusty doet echt alles voor Ella! V ooral als ze ook nog een stukje wortel bij zich heeft natuurlijk 🙂 Ondanks dat zijn naam in het Nederlands roestig betekend is hij dat absoluut niet! Deze kleine pony kan over hindernissen springen, steigeren, voetjes geven, aporteren (zelfs met een schoen!) en nog veel mer kunstjes. Ondanks dat de shoot gewoon op stal en in de buitenbak was hebben we erg mooie foto’s geschoten en hun band samen ook heel mooi vast weten te leggen. Rusty kon er ook wel om lachen 😉      

2 reacties

  1. Mijn lieve Rusty, altijd vrolijk en vol enthousiaste zijn best aan het doen om wat lekkers te krijgen. Dat maakt het vaak alleen wel lastig om mooie foto’s te maken. En met mijn klunzigheid is het dan ook maar zelden dat hij er een beetje leuk op staat.
    Maar niet bij Kimberly, ze was nog maar even bezig en al een paar hele mooie foto’s. Daarnaast was het lekker ongedwongen en hebben we veel kunnen lachen om die gekke stunts die Rusty aan het uithalen was. Dank je wel Kimberly voor de prachtige foto’s!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *