Portfolio_katten_0819
Author picture
De kat met de blauwe ogen
Deze blauwe ogen zullen jullie waarschijnlijk vaker gaan zien, ze horen namelijk bij onze eigen kat genaamd Cotton. Cotton is een kortpotige Siamese. Een dame op leeftijd, ze wordt dit jaar al 11 jaar. Veel mensen denken bij een Siamese kat vaak aan een gezellige kat die wel is praat. Echter, Cotton praat heel veel, jankt naar de maan, is onwijs slim en doet net als bijna alle katten precies waar ze zelf zin in heeft. Hier in de buurt is ze absoluut de baas! Ze vecht met iedere kat die ze tegenkomt die “haar” territorium binnen willen komen. (sorry buren!) Voorheen hadden we 2 katten, Candy is de dochter van Cotton en een halve Siamese, een schat van een dier, onwijs lomp en ook niet bepaald de slimste. Candy is eens geschrokken en heeft toen 3 dagen in een boom gezeten… Omdat we dit niet nog eens wilde meemaken kregen de katten een trackertje om zodat we altijd konden zien waar ze uithingen. Als je je rot wil schrikken welke wegen je kat allemaal oversteekt is dit ook erg handig… Helaas konden Cotton en Candy echt niet goed met elkaar omgaan en bouwde Candy veel stress op wat haar geen goed deed. Om deze rede is Candy verhuisd naar bekenden waar ze nu een onwijs goed leven heeft waar mening kat jaloers op zou zijn! Cotton is sindsdien ook relaxter geworden, maar een trackertje ging hem niet worden… Die verliest ze namelijk echt dagelijks in een tuin tijdens een gevecht met een andere kat en eerlijk is eerlijk, wij wilden ook niet iedere dag de buren storen of we weer in de tuin de halsband mochten komen zoeken. Gelukkig is ze dus erg slim en hoeven we niet bang te zijn dat ze schrikt of verdwaald, omdat juist de andere dieren in de buurt van haar schrikken in plaats van andersom…  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *