Portfolio_katten_0934-2
Author picture
De zwerfkat die geen zwerfer is
Deze mooie verschijning komt al langere tijd iedere dag op de vaste prik bij mijn opa en oma een plakje worst halen. Hoe slecht mijn oma ook ter been, hoe weinig ze ook met katten heeft, Snoopy hier krijgt iedere dag haar plakje worst netjes in kleine stukjes gesneden. Toevallig was ik met mijn camera bij opa en oma op visite toen Snoopy weer voor de deur stond. Het is een onwijs vriendelijk klein katje. Ook is Snoopy zwanger, wat helaas het zoveelste “oeps”  nestje van haar is. Snoopy bleek van iemand aan het einde van het erf te zijn, geen zwervertje dus! Ondanks dat Snoopy geen zwerver is, krijgt ze toch lekker iedere dag haar plakje worst van oma 🙂  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *